Bedrijfskosten


De facturen van uw leveranciers kunt u ook inboeken. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van uw kosten. U kunt bij elke factuur bijhouden om wat voor kosten het gaat ( per factuurregel ). Via de overzichten kunt u een overzicht bekijken per categorie wat uw kosten zijn. Indien gewenst kunt u een kopie van de factuur toevoegen als afbeelding of pdf bestand. Zo hoeft u niet meer tussen uw papieren facturen te zoeken, alles is digitaal snel op te zoeken.


Handige extra's

Kopie inkoop factuur
Sla een digitale kopie op van de originele factuur. Deze wordt automatisch als afbeelding weergegeven bij de inkoopfactuur zodat u deze eenvoudiger kunt invoeren. Daarnaast hoeft u niet meer te zoeken in uw papieren boekhouding, de facturen zijn snel op te zoeken en te bekijken in 123INVOICE.

Categorie
Voor elke factuurregel kunt u een categorie opgeven. Op deze manier kunt u via het overzicht 'Resultatenrekening' uw omzet en kosten per categorie bekijken. Zo heeft u altijd een actueel inzicht van uw omzet en kosten.

Omzetbelasting/BTW
Alle BTW wordt direct op de juiste wijze doorberekend in het overzicht omzetbelasting. U hoeft hierdoor niets meer handmatig of apart bij te houden en kunt hierdoor sneller uw aangiftes omzetbelasting invullen.