Over ons


123INVOICE is sinds 2006 actief met als doel eenvoudige oplossingen te ontwikkelen om een goede bedrijfsadministratie op te zetten en bij te houden. Wij proberen veel zaken te vereenvoudigen of te automatiseren, zodat het voor u als gebruiker minder tijd kost en u efficienter kunt werken.

Door de opzet van onze bedrijfsstructuur zijn we in staat onze diensten tegen scherpe tarieven aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ondanks de lage prijs staat kwaliteit en goede ondersteuning bij het gebruik van onze diensten voorop.

Ons doel voor de toekomst is onze huidige positie vast te houden en deze verder uit te bouwen. Om dit te realiseren werken wij continu aan het uitbreiden en verbeteren van onze dienstverlening.

De pijlers van onze dienstverlening:

Hoogwaardige serveromgeving
Betrouwbare en meest geavanceerde servers, netwerk en datacenter, waardoor wij in staat zijn zeer betrouwbare en hoogwaardige diensten te leveren.

Via ons monitoring systeem worden alle onze servers nauwlettend in de gaten gehouden. Bij calamiteiten worden onze medewerkers direct 24 uur per dag, 7 dagen per week, automatisch op de hoogte gesteld en kunnen hierdoor direct ingrijpen.

Supportdesk die meedenkt
Heeft u ondersteuning nodig of wilt u advies? Onze supportdesk geeft u graag advies en ondersteuning op uw vragen. Via ons speciale online helpdesksysteem is een eventuele historie van uw vraag direct zichtbaar voor de supportdesk, zodat u direct de juiste ondersteuning krijgt. Daarnaast hoeft u geen uren aan de telefoon te zitten voordat u aan de beurt bent, u wordt direct geholpen door de juiste persoon op basis van het type vraag ( administratief, technisch etc. ).

Innovatie staat voorop
Wij proberen onze diensten steeds te verbeteren en verder te ontwikkelen. Al onze software ontwikkelen wij volledig zelf, zodat wij de laatste technieken in onze oplossingen kunnen toepassen. Wij gebruiken geen standaard softwarepakketten, zodat wij de wensen van onze klanten kunnen verwerken in onze software zonder dat wij hier afhankelijk voor zijn van derden. Een ander voordeel hierbij is dat bij eventuele problemen wij direct kunnen ingrijpen, omdat wij exact weten waar het probleem zich bevindt in de software.